×

Comenzi telefonice la 0745616960

facebook
Program de lucru: Luni - Vineri : 10-17
Contact: 0745-616960
Program de lucru: Luni - Vineri : 10-17
Contact: 0745-616960

CATEGORII

ghiozdan home ghiozdan

Ghiozdanele anatomice TOPGAL au fost proiectate în așa fel încât să corespundă celor mai înalte standarde de calitate.

Pentru a preveni problemele coloanei vertebrale, ghiozdanele TOPGAL sunt dotate cu o placă anatomică și un cadru special (detașabil) din aluminiu, care oferă suficientă acoladă,  asigurând în același timp o bună ventilație pentru spatele copilului.

Ghiozdanul anatomic distribuie perfect greutatea pe spatele copilului, protejând astfel spatele de greutatea manualelor.

In proiectarea lor am reusit să realizăm un aspect de bun gust și în același timp funcționalitatea și purtarea favorabilă pentru coloana vertebrală.

Producem ghiozdane de compoziție masivă, de înaltă calitate, care îndeplinesc nevoile și așteptările tuturor elevilor.

Datorită bretelei reglabile în mai multe puncte,dețin stabil și echilibrat chiar și greutățile mai mari.

Sunt confecționate din materiale de ultima generație, rezistente la murdărie, fiind foarte durabile.

Canalele de ventilație încorporate în spatele gentii garantează o purtare confortabilă chiar si pe drumuri lungi.

Puteți alege din modele cu design unic și la modă, care sunt disponibile în diverse culori. Exteriorul ghiozdanelor sunt echipate cu bande reflectorizante.

Ghiozdanele TOPGAL sunt deosebit de practice, datorită mulțimii de buzunare și compartimente în care încap toate cele necesare în mod confortabil, și rechizitele nu se vor amesteca printre ele.

Pe parcursul proiectării producătorul a ținut cont de faptul că, copiii mici zilnic trebuie să transporte manuale în cantitate mare, o greutate care solicita destul de mult spatele lor.

Datorită designului din punct de vedere anatomic, ghiozdanele TOPGAL distribuie cât mai optim greutatea pe spatele copiilor, protejând astfel spatele și coloana vertebrală.